esport tour asus
corsair esport tour

ESPORT TOUR ER

GAMING & ESPORT FOR ALLE

VI AFHOLDER EVENTS I DIN BY

Vi elsker gaming og esport! Esport Tour er et landsdækkende eventkoncept. Vores fokus er at folkeliggøre gaming og esport, så alle kan prøve det. Vi turnerer rundt i hele landet og afholder gaming events, der henvender sig til alle aldersgrupper. Det er ligegyldigt om du er barn, ung eller voksen, om du har prøvet at spille før, eller om du er kommet for at vinde i vores mange konkurrencer. Det er derfor vi kalder det; gaming for alle.

Alle gæster kan prøve kræfter med med forskellige populære spil på computer og Playstation.

GAMING FOR ALLE

Vores formål er at folkeliggøre gaming og esport. Vi elsker esport og fællesskabet forbundet med det, og den passion vil vi dele med alle. Derfor rejser vi rundet i hele Danmark og tilbyder alle muligheden for at stifte bekendtskab med gaming og esport. Hvert event er unikt, så kom forbi og vær en del af fællesskabet.

FORSKELLIGE SPIL

Til Esport Tour spilles der mange forskellige spil blandt andet; CS:GO, FIFA, FORTNITE, og mange flere.

Vi spiller primært på computer og Playstation, men vi arbejder hele tiden på at udvide udvalget med andre konsoller og VR-udstyr.

DET ER GRATIS

For at alle kan deltage, er det derfor gratis at deltage til Esport Tour og de forskellige konkurrencer. Man kan deltage enten alene eller sammen med sine venner. Til nogle konkurrencer skal man tilmelde sig på forhånd, mens andre konkurrencer er blot først-til-mølle-princippet.

Man holder sig opdateret her på siden, på vores sociale medier eller tilmelder sig mailinglisten. På den måde er man altid blandt de første til at blive informeret om, hvor og hvornår Esport Tour afholder sit næste gaming og esport event.

KONKURRENCER OG PRÆMIER HELE TIDEN

Esport Tour handler om oplevelser, esport og masser af gaming. Derfor har vi altid forskellige konkurrencer og præmier, alle kan deltage. Der er selvfølgelig også spil for sjov, så man kan spille mod sine forældre, venner eller andre gæster.

Oplevelserne dele vi med hinanden og når man elsker det vi laver, så skal alle være en del af det og have mulighed for at vinde fede præmier.

Der er konkurrencer i alle spille. I løbet af eventsene har vi også pop-up konkurrencer.

UDVALGTE SPIL

FORTNITE

CS:GO

FIFA

ANDRE SPIL

DU FINDER ALTID ESPORT TOUR I DIT LOKALE SHOPPINGCENTER

Esport Tour afholdes altid i et shoppingcenter. Det er vores tilgang til at folkeliggøre gaming og esport. Et shoppingcenter er lokalt, centralt og nemt at komme til. Det er derfor nemt og hurtigt at komme og deltage i Esport Tour.

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder

Hold dig opdateret på kommende events ved at tilmelde dig vores mailingliste

NYHEDER

Esport Tour vender tilbage

Vi vender tilbage efter corona

I marts 2020 måtte hele Danmark lukke ned på grund af corona også kendt som Covid-19 pandemien. Dette betød, at al Esport Tour aktiviteter måtte lukke ned. Meeen, nu er der kommet gode nyheder!

Fra August

Sommeren er ved at være over os. Det lysner op i hele landet, og med udsigt til at regeringens genåbningsfasen for alle aktiviteter snart træder i kraft, er det med glæde, at vi kan annoncere: Esport Tour vender tilbage til august. Læs mere om nyheden ved at klikke på læs mere.

Fødselsdagsfest i Waves Shoppingcenter

01 november

I november var der lagt op til stor fødselsdagsfest i Greve. Waves Shoppingcenter havde fødselsdags og fyldte 10 år. Og det skulle selvfølgelig fejres med masser af Gaming og Esport for alle.

02 november

Fra fredag til søndag var der lagt op til masser af gaming. I hjertet af shoppingcenteret var der opstillet Esport Tour.

03 november

I løbet af 3 dage med Esport Tour, var mange gæster forbi og prøve kræfter med CS:GO, Fortnite og League of Legends.

Esport Tour starter i Herning

September i herningCentret

I slutning af september var der sat op til gaming for alle i midten af herningCentret. Esport Tour havde indtaget Herning og sammen med centeret blev hele byen inviterede til gaming for alle.

I løbet af weekenden kom hundredevis af glæde gæster forbi Midtjyllands største shoppingcenter, herningCentret.

3 dage med gaming

I løbet af 3 dage med Esport Tour, var mange gæster forbi og prøve kræfter med CS:GO, Fortnite og League of Legends.

Julestemning og gaming i City2

22 november

I slutning af november havde City2 pyntede hele centeret med juletræer, skøjtebane og masser af julestemning. Vi var med for at tilbyde alle gæster Gaming og Esport.

23 november

I løbet af 3 dage var Esport Tour forbi og sammen med City2 skabte vi en unik begivenhed for alle gæstere. Gaming og Esport på storskærm, masser af konkurrencer og hygge.

24 november

Festen varede til søndag hvor hundredevis af gæster var forbi. Esport Tour slog sin egen rekord for flest besøgende gæster.

bytorvHORSENS var værter for Esport Tour

Oktober i Horsens

I hjertet af Danmarks 8. største by, findes bytorvHorsens. I midten af oktober, var Esport Tour kommet til Horsens.

Oktober d. 18. og 19. var der gaming for alle i Horsens. I et forladt butikslokale blev der henover en nat skabt og opstillet vaskeægte gaming atmosfære. Med besøg fra flere partnere heriblandt Horsens's helt egen esportsforening, samt TACA Esport blev der skabt en unik gaming oplevelse for alle.

Mange gæster deltog i konkurrencerne om fede præmier og oplevelser for livet.

Århus By Night i Storcenter Nord

September i Århus

Esport Tour ankommer til Danmarks næststørste by Århus. I september var der Århus By Night, som er den årlig kulturnat.

Fredag, lørdag og søndag var der gaming for alle. Om fredagen var der gaming helt til natte timerne og festen varede helt til søndag. Til eventet experimenteret vi med Esport Tour TV, som et nyt og unikt tiltag, hvor gæster kunne være med på live kamera.

Mange gæster deltog i konkurrencerne om fede præmier og oplevelser for livet.

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER


EsportTour.info